Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ.

Μετά την παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, της κας Γεωργίας Καμαρινοπούλου από το Δ.Σ. του Συλλόγου, τη θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει, από τα εκλεγμένα αναπληρωματικά μέλη, ο κ. Γιάννης Τάντσης.

Το μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά τη Γεωργία Καμαρινοπούλου για τη συνεισφορά της καθώς και για την άψογη συνεργασία που είχαν για όσο καιρό παρέμεινε στο Δ.Σ.

Για το Δ.Σ.  

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

                                                        Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας έχει προγραμματίσει την τακτική μηνιαία συνεδρίασή του για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, ώρα 16:00, στον χώρο του σχολείου (βιβλιοθήκη). Σας υπενθυμίζουμε ότι οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές όσες και όσοι από εσάς το επιθυμούν προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους και να μοιραστούν τις σκέψεις και προτάσεις τους με τα μέλη του Δ.Σ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αθήνας

Αποτελέσματα εκλογών για ανάδειξη εξελεγκτικής επιτροπής και εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων

Για το Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής (23 Δεκεμβρίου 2014) σχετικά με τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αρχαιρεσιών για την ανάδειξη εξελεγκτικής επιτροπής καθώς και εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων κάντε κλικ εδώ.