Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΟ 1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011, το βραδάκι, θα συγκεντρωθούμε στο χώρο του σχολείο μας, μαθητές όλων των τάξεων, καθηγητές και γονείς για να γιορτάσουμε το τέλος της σχολικής χρονιάς και να αποχαιρετήσουμε τους μαθητές της Γ΄τάξης.
Την εκδήλωση οργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Διδασκόντων, o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Mαθητική Kοινότητα του σχολείου μας.
Το πρόγραμμα της γιορτής θα περιλαμβάνει σύντομες αποχαιρετιστήριες ομιλίες, την έκθεση των εργασιών της Τεχνολογίας, την παρουσίαση των προγραμμάτων και μουσικό πρόγραμμα. Η εκδήλωση θα κλείσει με τα αναμνηστικά δώρα που δοθούν στους μαθητές της Γ΄ Τάξης από το Σύλλογο Γονέων.
Για την καλύτερη οργάνωση του μπουφέ, δημιουργήσαμε έναν ενδεικτικό κατάλογο με φαγητά και γλυκά που μπορούμε να φτιάξουμε με..τα χεράκια μας. Σε περίπτωση ανάγκης, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια πιτσαδόρου ή ζαχαροπλάστη.
Παρακαλούμε τους εθελοντές να συμπληρώσουν το όνομά τους δίπλα στο είδος του φαγητού / επιδορπίου που μπορούν να προσφέρουν και να στείλουν τον κατάλογο στο σχολείο με το παιδί τους.






ΦΑΓΗΤΑ ΟΝΟΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ
Κεφτεδάκια
Μπόμπες
Τυροπιτακια/σπανακοπιτάκια κα.
Κρέπες
Πίτσες
Πίττες
Σαλάτες στεγνές (ή «σουβλάκια» ωμών/ψητών λαχανικών)
Κρέας (κοτομπουκίτσες, σνίτσελ, σουβλάκια)
Άλλο….
ΓΛΥΚΑ
Χαλβάς
Καρυδόπιτα
Ραβανί
λουκουμάδες
Μπακλαβαδάκια
Κρέπες
Φρούτα
Άλλο….

Όσοι από τους γονείς και καθηγητές μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν στην προετοιμασία της γιορτής ας επικοινωνήσουν με:
το Σύλλογο Γονέων (κα Άννα Γκορίτσα, τηλ.210-7016011 και 6979539651 ή κο Γιώργο Δάβο 6972083962) ή το Σύλλογο Καθηγητών (κα Ξ.Ξουργιά, τηλ.210-7660796).
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ LINK ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ